LZ tréninkové centrum

Něco málo napište o Vaší firmě

LZ Hockey propojuje rozvoj dovedností s herní inteligencí. Dlouho jsme zjišťovali, proč jsou nejen hráči ledního hokeje, ale třeba i jiní sportovci, podnikatelé, manažeři tak úspěšní a je jasné, že to není jen o tom co umíte, ale jestli to umíte prodat v těch nejdůležitějších situacích pod stresem a tlakem soupeře. Proto propojujeme rozvoj dovedností, které následně zařazujeme do cvičení s tzv.“otevřeným“ průběhem, kde musí hráči reagovat na poslední chvíli a učit se tak všechny dovednosti v maximálním tlaku a napětí. K tomu nám nyní pomáhá třeba i aplikace Game intelligence, kterou jsme tvořili 2 roky a nyní si moc vážíme, že ji využívají k přípravě i hráči NHL.

Jak Vás napadlo vytvořit tréninkové centrum?

Dostali jsme nabídku jedné uvolněné výrobní haly v Holoubkově od majitele a velkého fanouška hokeje (kousek od dálnice mezi Prahou a Plzní), jestli bychom ji dokázali využít pro rozvoj hokejistů, tak jsme se hned pustili do práce. V únoru 2019 jsem přinesl první podklady a v srpnu stejného roku jsme poprvé stáli na bruslích.

   

Kolik lidí pracuje na projektu „LZ skill center“?

Momentálně je nás celkem 7. Dlouho jsme hledali takový tým skvělých lidí s podobným myšlením a touhou neustále něco posouvat. Díky LZ skill centru například pořádáme neustále interní školení, kdy si vlezeme všichni na led a probíráme všechny možné varianty, které mohou hráčům pomoci, k tomu si často zveme i profesionály, aby nám přinesli ještě více zkušeností z praxe.

1 stránka 2 stránka

 


Pro koho všechno je určené tréninkové centrum?
 

Na tom prakticky nezáleží, trénink dokážeme přizpůsobit. Máme tu například skupinky malých začínajících hráčů, kde se jim snažíme nejen pomoci se začátky, ale zároveň jim i vybudovat pozitivní vztah k lednímu hokeji. Na konci škály jsou pak hráči německé DEL, Extraligy, Národního týmu i NHL, kde se už zaobíráme velkými detaily hry, které jim později umožní stát se klíčovými postavami svých týmů.

95811719_602039797334872_6315679756347708386_n

Jaké jsou možnosti tréninku a jak to v LZ skill centru vypadá?

V LZ sklil centru je k dispozici ledová plocha 10 x 15 metrů, která nám ještě více umožňuje simulovat zápasové podmínky pod velkým tlakem. Součástí je také off ice plocha s umělým ledem. Máme zde také moderní vybavení včetně tréninkových aplikací a zařízení pro analýzu sportovního výkonu. Takže od nás pak putují analýzy pro hráče z ČR i Evropy, kteří nám zasílají nahraná videa ze svých utkání.

Jak se dá na trénink dostat?

Ideálně přes stránky www.lzskillcenter.com, kde najdete veškeré informace jak o přihlášce a rezervaci na trénink, tak především spousty video ukázek z centra, takže před příjezdem můžete už vědět téměř vše.

Jaké známe osobnosti již navštívili Vaše tréninkové centrum?

V LZ Hockey jsme připravovali například Pavla Francouze, Martina Frka nebo Dominika Kahůna z NHL. Honzu Kováře a Michala Moravčíka z českého nároďáku a v minulé sezoně jsme vedli také dovednostní tréninky pro extraligový tým Hc Škoda Plzeň. Je to spíš o řešení detailů hry a o vzájemné inspiraci, ale díky takovým informacím pak můžeme posouvat tréninkový proces pro mladé kluky ještě o level výšše.

 

Cestování Fotografie Blog Rozložení na iPhone